Makeup Tid Priser
Vardags Makeup – FINNS EJ TILLGÄNGLIGT FÖRTILLFÄLLET!
Du får en fin vardagsmakeup lagd med lite råd och tips.Vi kommer att jobba med väl utvalda produkter som är naturligt & vårdande för din hud
45 min 350:-
Fest/Bal Makeup – FINNS EJ TILLGÄNGLIGT FÖRTILLFÄLLET!
Du får en härlig festmakeup lagd med lite råd och tips. Vi kommer att jobba med väl utvalda produkter som är naturligt & vårdande för din hud .
60 min 450:-
Rådgivning Makeup – FINNS EJ TILLGÄNGLIGT FÖRTILLFÄLLET!
Vi går igenom vilka färger som passar dig bäst och hur du sedan gör en vardags eller fest smink från grund till färdigt resultat.
90 min 595:-
Frans- och brynfärg 20 min 250-

Frågor & Svar

 

image

Vi är  certifierad att utföra Tandblekning med en godkänd metod som är skonsam mot dina tänder och tandkött. Det medför ingen skaderisk eller smärta och du riskerar inte heller att få ilningar i dina tänder som många andra Tandblekningsmetoder gör.

image

Våran metod är godkänd av Socialstyrelsen och EU. Våran SmileZERO gel är den bästa på marknaden och den kan ge dig 2-9 nyanser vitare tänder. Beroende på ålder och vad du konsumerar kan det bli ännu fler nyanser. Om du har några frågor hur det fungerar så titta längre ned på sidan eller ring in till oss på Salongen så kan vi hjälpa dig.

Tandblekning Behandlingar Tid Priser
Tandblekning med SmileZero Gel – Standardpaketet
45 min 1990:-
Tandblekning med SmileZero Gel – Återbesök inom 3 mån
45 min  990:-

Frågor & Svar

Hur länge varar en Tandblekning?
Din tandblekning håller garanterat 3 mån och kan hålla mycket längre om du sköter dina tänder. Det är väldigt individuellt beroende på hur mycket kaffe, te, rödvin, tobak etc du konsumerar. Vi rekommenderar er att använda våra produkter för skötsel efter Tandblekningen så du får behålla ditt vita leende långt tid. Det är individuellt beroende på hur mycket kaffe, te, rödvin, tobak etc du konsumerar.

Gör det ont eller kan jag få skador?
Nej det gör inte ont och är väldigt skonsam behandling utan någon skaderisk. Våran Gel innehåller mindre än 0,1% Väteperoxid så det är ingen risk för ilningar eller sönderfrät tandkött som dom flesta metoder riskerar. 

Kan man göra Tandblekning då man är gravid?
Nej vi utför inte tandblekning på gravida. När man är gravid är tänderna mer skör och därför ber vi att gravida ska återkomma efter sin graviditet.  

Skötselråd
Vänta 2 tim innan du äter något och inget Kaffe eller Vin på 48 tim. Vi rekommenderar att du använder våran tandkräm.

Gråt, bada eller varför inte vakna vacker varje morgon. Visst skulle det vara skönt att vakna fräsch och snygg och slippa stå framför badrumsspegeln varje morgon? Med permanent makeup, även kallat kosmetisk pigmentering, ser vi till att du är vacker dygnet runt. Utan make-up känner sig många av oss bleka och färglösa. Faktum är att de flesta vinner på att ha lite make-up.

Lite lagom färg i ansiktet gör att vi får ett piggare och trevligare utseende. Permanent pigmentering är perfekt för den aktiva kvinnan som vill se fräsch ut dygnet runt. Det handlar inte om att lägga en fest make-up, utan om att förstärka och markera det man redan har eller kanske korrigera något. Eyeliner ger dig större och vackrare ögon, samt gör att dina ögonfransar ser tätare ut, vilket ger en vacker inramning av ögat. Vackra läppar – munkonturen kan markeras, färgsättas och förstoras, få läpparna du alltid önskat. Eller varför inte få ett välformat bryn? Du väljer själv.

Behandlingen görs under strikt hygieniska former och vi använder oss enbart av engångsmaterial. Munstycken, nålar och färgkoppar är sterila och kasseras efter varje behandling. Kunden kan om så önskas få lokalbedövning innan behandlingen. Vi använder oss av Emlasalva och Extend.

 

Permanent Make up – OBS! Permanent make-up finns inte tillgängligt på Salong Bellica som behandling Förtillfället! Tider Priser
3D Ögonbryn – FINNS EJ TILLGÄNLIG FÖRTILLFÄLLET
Dina ögonbryn är otroligt viktiga för ditt utseende. Rätt formade ögonbryn ramar in ögonen och får dig att se yngre och piggare ut. 3D-metoden ger dig ett mycket naturligt och verklighetstroget ögonbryn, förvillande lika verkliga ögonbryn. Vårt mål är att det knappt ska gå att se skillnaden mellan tatueringen och dina egna strån. Vi gör ultratunna enskilda hårstrån som ser ut som ögonbrynshår ifyllda i tunnväxta områden eller för att ge form och djup till ögonbrynen. Tatueringen håller 1-2 år, ibland längre. Du behöver aldrig mer använda en ögonbrynspenna. Denna metod anses vara mer skonsam mot huden och efterlämnar inga ärr. I priset inkluderar en påfyllning inom 5 veckor.
120 min 4.500:-
Hela Ögonbryn med maskin – FINNS EJ TILLGÄNLIG FÖRTILLFÄLLET
Full pigmentering av ögonbryn.Så fungerar det Pigment förs ner i det översta hudlagret med hjälp av en vibrerande nål.
En kosmetisk tatuering håller ca 2-5 år beroende på hudtyp, ålder och hur du sköter om din tatuering. Sol, klor och saltvatten bleker pigmentet.
120 min 4.000:-
Byte från vanlig tatuering till 3D (ögonbryn) – FINNS EJ TILLGÄNLIG FÖRTILLFÄLLET
Om du har sedan tidigare en permanent make up ögonbryn och skulle vilja gör om det till 3D
150 min 4.000:-
Eyeliner både uppe & nere – FINNS EJ TILLGÄNLIG FÖRTILLFÄLLET
Många kvinnor vill ha större och mer markerade ögon. Permanent makeup ger ett sådana resultat och är också idealiskt för kvinnor som har problem med att lägga på ögon make up eller som har allergier. Varje morgon vaknar du upp och behöver inte fundera på makeup runt dina ögon. Du får ett vackert, naturligt utseende genom att pigment läggs i franskanten.
120 min 2.500:-
Eyeliner (Uppe eller nere) – FINNS EJ TILLGÄNLIG FÖRTILLFÄLLET 90 min 1.500:-
Lipliner Över & Under – FINNS EJ TILLGÄNLIG FÖRTILLFÄLLET
Många är medvetna om formen och storleken på sina läppar. De kan tycka att läpparna är för tunna vilket gör att de ser äldre ut och får ett hårdare utseende. Genom en skuggning och ljusa partier kan läppvolymen förstärkas utan behov av fillers. Läppar kan göras fylligare, färgförstärkas och få en mer markerad kontur. Läppar som har blivit mer konturlösa på grund av ålder kan förbättras och få en mer markerad kontur med naturliga skönhetseffekter. En lätt färgton kan återskapa läppkonturen och därmed göra munnens linjer snyggare och fylligare. Färgvalet kan antingen matchas mot den naturliga läpptonen eller så kan du välja en favorit färg utifrån ett brett spektrum av vackra färger.
Att tänka på om du ska göra tatuera in läppkontur:Efter du gjort behandlingen får du enbart äta maträtter som kan upptas med sugrör som soppor, fil, shakes mm. på ca 3-4 dagar. Anledningen är att det är blir små öppna sår på läpparna precis som det blir vid vanliga tatueringar vilket gör att de har en lätt infektionsrisk. Du får inte heller använda några krämer, smink eller andra produkter nära eller på läpparna utan stylistens godkännande utan du får enbart använda det som du får med härifrån.
120 min 2.500:-
Hela läppar – FINNS EJ TILLGÄNLIG FÖRTILLFÄLLET
Munnens form kan komma att se yngre ut genom att läpplinjen återskapas eller genom att man med en läpp blush lägger på en färgskugga över hela läpparna. Färgerna finns i skiftningar från naturligt rosa till en djupare röd färg i både kalla och varma nyanser. Man börjar med en kontur och därefter sprids färgen ut och penslas fjäderlätt in inuti läppen. Det ger en mycket vacker effekt och kräver stor skicklighet. Många kunder har en helt naturlig färg som kan förstärka tonen, volymen och slutresultatet.
150 min 4.000:-
 Påfyllning inom 5v, 3D Bryn, eyeliner eller lipliner – FINNS EJ TILLGÄNLIG FÖRTILLFÄLLET
För att få de bästa resultatet måste ni på ett återbesök inom 5 veckor för att fylla i och i vissa fall kan en del av det pigment som förs in, att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet. Fler än en behandling är nödvändigt i vissa fall för ett perfekt resultat.(För dig som besökt oss tidigare)
90 min 500:-
Påfyllning inom 5v, Hela bryn , hela läppar – FINNS EJ TILLGÄNLIG FÖRTILLFÄLLET
se info ovanför
120 min 900:-
Påfyllning inom 1 – 2 år – FINNS EJ TILLGÄNLIG FÖRTILLFÄLLET
Påfyllning för dig som tidigare varit hos oss och gjort din behandling. Gäller Ögonbryn,eyeliner,läppar(För dig som besökt oss tidigare)
120 min 2.000:-

 

Frågor & Svar

Hur lång tid tar det innan det är läkt
Det tar mellan 4-8 dagar (för vissa personer ändå längre) innan en permanent makeup är läkt. Under den tiden bildas färgskorpor som ska ramla av utan att man själv plockar bort dom. När skorporna bildas kan även detta göra att huden drar ihop sig vilket gör att t.ex. en lipliner kan se ojämn ut. Först efter läkningstidens slut kan du se det färdiga resultatet. Ett ingrepp är dock aldrig irreversibelt utan kan i efterhand korrigeras eller elimineras helt om så önskas. 

Kan man välja färg och form?
Färg, form och placering av pigmenteringen bestäms av kunden själv i samråd med Stylisten. Stylisten förbehåller sig dock rätten att avvisa ingrepp som hon anser skulle misspryda kunden.

Hur gammal måste man vara för att göra Permanent Make up?
För kunder under 18 år krävs målsmans godkännande samt närvaro av målsman vid behandlingstillfället.

Skötselråd efter behandling

 • Ingen tvätt, dusch eller beröring överhuvudtaget av det pigmenterad området under de första 24 timmarna.
 • Smörj in det tatuerade området minst 2 gånger per dag med den eftervårdskräm du får med dig vid behandlingen. Lägg på krämen med en ren tops eller bomullspad. Peta inte med fingrarna på det tatuerade området.

 • Att gnugga, gnida eller på annat sätt manipulera med pigmenteringen och dess färgskorpor under läkningstiden är helt förkastligt eftersom det finns en viss risk för ärrvävnad, infektion och en för stor färgreduktion kan då uppstå.
 • All typ av smink på behandlat område är inte tillåten under 14 dagar efter behandlingen.

Kom ihåg att de sju första dagarnas eftervård bestämmer hur din pigmentering ska se ut de kommande 2-5 åren.

I vissa fall kan man efter några dagar ”tappat” färg i tatueringen, vad beror det på?
När man gör en Permanent Makeup tatuering så sticker man man i huden och huden reagerar som den blivit skadad och försöker reparerar den genom att skapa ny hud, därför är det otroligt viktigt att smörja in tatueringen med eftervård salvan man får med sig. I vissa fall kan ny hud kan skapas ändå. Händer detta ska man efter 10 dagar boka in en tid för kontroll för Färgkorrigering och kontroll. Vi kan då bedöma om man har smörjt in med salva enligt våran anvisning. I sällsynta fall kan man få göra en färg korrigering upp till 3-4 gånger för att få ett bra resultat. Om man sköter enligt anvisning så färgkorrigerar vi naturligtvis utan kostnad. 

Hur många behandlingar behöver man göra? 
Vanligtvis gör man 1 behandlingar men många behöver 2 behandlingar med  3-6 veckors mellanrum på varje område men det kan även krävas upp till fyra gånger för att få önskad intensitet. Detta är dock relativt ovanligt, och gäller främst läpptatueringar eller på personer som äter vissa mediciner.

Vem passar permanent make-up för?
Se fräscha ut även när du simmar eller tränar.
Förändra formen på dina läppar, ögon och ögonbryn.
Lider av håravfall från t ex. ögonbryn.
Har synliga ärr t ex. genom ett ögonbryn.
Ojämn hårväxt på ögonbrynen.
Tunna eller ljusa ögonbryn och fransar.
Små eller för stora läppar, otydlig läppkontur eller läppar som saknar pigment.
Korrigera ojämnheter.
Allergisk mot make-up
Dåligt syn och tycker det är krävande att lägga en make-up.
Problem med fet hy och har svårt att få sminket att sitta på plats
 eller
Spara flera timmar i veckan genom att slippa lägga make-up.

Behandlingen genomförs under strikt hygieniska former, vi använder oss enbart av engångsmaterial, d.v.s. munstycken, nålar och färgkoppar är sterila och kasseras efter varje behandling. Kunden kan få  om så önskas lokalbedövning innan behandlingen. Vi använder oss av Emlasalva och Extend.

En permanent makeup/kosmetisk pigmentering innebär att en EU-godkänd medicinsk färg tatueras in i huden. Färgen kommer aldrig att försvinna helt men reduceras när hudens cellförnyelse fortskrider, varför vi rekommenderar en korrigerande behandling ca 2-5 år efter första ingreppet för att bibehålla ett perfekt resultat.

Ca 50% av färgen som kunden har i sin pigmentering omedelbart efter ingreppet reduceras under läkningen. Sålunda kan du inte se det färdiga resultatet av din pigmentering direkt efter ingreppet, utan måste vara medveten om att det behandlade området kan vara lite svullet, rödflammigt och se ”sminkat” ut. Blåmärken kan även uppstå.

Hur många kunder har ni utfört Permanent Make up på?
November 2014 har vi totalt gjort över 150st under 2014.

Fransar & Bryn

Sundsvalls största Frans salong med över 60st nöjda kunder/vecka

Lash

Våra franstylister är mycket erfarna och Salongen är den största Franssalongen i Sundsvall och med över 90st nöjda kunder/vecka kan vi garantera att du blir nöjd med oss. Vi sätter alltid singel fransar och med Mink kvalité vilket är den bästa kvalitén på marknaden(Silké finns vid efterfrågan). Naturligvis sätter vi alla dina fransar oavsett hur många du har!  

Vi har ett stort utbud gällande olika längder, tjocklekar samt böjningar. Tillsammans med vår stylist skapar du en egen unik look eller väljer någon av våra vanligaste, Naturlig eller Mascara look. Våra stylister är väldigt duktiga och erfarna nog att skapa den look du eftersträvar och är du osäker så fråga dom gärna om råd.

.

Vi kan färga både fransar och ögonbryn i olika nyanser som håller upp till 6 veckor. För dig med raka ögonfransar eller fransar som slitits hårt av böjning med fransböjningstång kan vi erbjuda en permanent böjning som håller upp till ca 6 veckor.

 Priser varierar beroende på vilken Stylist du väljer

OBS Vi håller på uppdatera priserna, gällande priser ser du i bokningsystemet!

 

Fransförlängningar hos våra  vanliga Stylister (Pro Stylister & Angelica, se längre ned) Tid Priser
Ögonfransförlängning Classic helset
Du kan tillsammans med våran stylist välja längd, tjocklek och böjning på dina fransar eller en mix så du får en helt unik look. Du kan också välja mellan våra vanligaste set, Naturlig look, Mascara look eller Extra Mascara look. Vi sätter på alla dina egna naturliga fransar vilket motsvarar ca 80-130 fransar/öga då det är olika från person till person. Skötselråd kring hur du på bästa sätt tar hand om dina fransar får du under eller efter ditt besök hos oss!
120 min 795:-
Ögonfransförlängning Halvset
Vi sätter ett halvt set på dig, denna behandling passar dig som vill prova på fransförlängning eller har väldigt lite fransar själv. Har du väldigt lite fransar så blir det som ett helset för ett lägre pris, är du osäker så kom in & visa upp dina fransar på salongen först. Du väljer längd och tjocklek tillsammans med din stylist innan hon börjar jobba med dina ögonfransar. Skötselråd kring hur du tar hand om dina fransar på bästa sätt får du under eller efter behandlingen.
60 min    495:-
Liten Ögonfranspåfyllning
Påfyllningen är begränsad till 30 minuter vilket innebär att vi sätter så många fransar som vi hinner under den perioden. Det här är alternativet för dig som inte tappar så många fransar och som kanske inte behöver mer än 30 minuter hos oss eller bara vill göra en uppfräschning inför någon kväll.
30 min 350:-
Mellan Ögonfranspåfyllning
Påfyllningen är begränsad till 60 minuter vilket innebär att vi sätter så många fransar som vi hinner under den perioden. Det här är alternativet för dig som tappar många fransar och behöver lite längre tid hos oss för att fylla på.
60 min 450:-
Stor Ögonfranspåfyllning
Påfyllningen är begränsad till 90 minuter vilket innebär att vi sätter så många fransar som vi hinner under den perioden. Det här är alternativet för dig som tappar väldigt många fransar behöver lång tid hos oss för att fylla på.
90 min 550:-
Fransborttagning
Vi tar skonsamt bort dina förlägningsfransar utan att skada dina egna fransar. Tänk på att aldrig försöka ta bort dem själv genom att dra i dem då blir risken stor att du skadar dina egna fransar och sedan befinner dig i riskzonen för infektion eller att du tappar dina egna fransar helt.
30 min 300:-

 

Fransförlängning hos våra PRO stylister Tid Priser
Ögonfransförlängning Classic Helset by PRO Stylist
Stylisten sätter en frans per varje egen frans som du har. Du väljer tjocklek och längd i samråd med Stylisten innan hon börjar med behandlingen. Stylisten kan även ge dig olika unika looks på fransarna, så som ”cat eyes”, ”Mascaralook” ”Extreme Mascara look” ”Doll look”.  Skötselråd kring hur du på bästa sätt tar hand om dina fransar får du under eller efter behandlingen.
90min 895:-
Ögonfransförlängning Classic Helset by Angelica
Angelica var med och startade upp salongen & har hjälpt till under alla frans-utbildningar, hon är fransstylisten med mest erfarenhet & har arbetat med fransförlängning i 4 år. Angelica sätter en frans per varje egen frans som du har. Du väljer tjocklek och längd i samråd med Angelica innan hon börjar med behandlingen. Angelica kan även ge dig olika unika looks på fransarna, så som ”cat eyes”, ”Mascaralook” ”Extreme Mascara look” ”Doll look”.  Skötselråd kring hur du på bästa sätt tar hand om dina fransar får du under eller efter behandlingen.
75min 995:-
Ögonfransförlängning Halvset by PRO Stylist/Angelica
Vi sätter ett halvt set på dig, denna behandling passar dig som vill prova på fransförlängning eller har väldigt lite fransar själv. Har du väldigt lite fransar så blir det som ett helset för ett lägre pris, är du osäker så kom in & visa upp dina fransar på salongen först. Du väljer längd och tjocklek tillsammans med din stylist innan hon börjar jobba med dina ögonfransar. Angelica & Bella kan ge dig olika looker som ”cat eyes” ”doll look” mm.Skötselråd kring hur du tar hand om dina fransar på bästa sätt får du under eller efter behandlingen.
45min     595:-/695:-
Liten Ögonfranspåfyllning by Pro Stylist/Angelica
Påfyllningen är begränsad till 30 minuter vilket innebär att vi sätter så många fransar som vi hinner under den perioden. Det här är alternativet för dig som inte tappar så många fransar och som kanske inte behöver mer än 30 minuter hos oss eller bara vill göra en uppfräschning inför någon kväll. Angelica & Bella är lite snabbare på handen än våra andra stylister, vilket resulterar att du får lite mer fransar på 30 min.
30min 450:-
Stor Ögonfranspåfyllning By Pro Stylist/Angelica
Påfyllningen är begränsad till 60 minuter vilket innebär att vi sätter så många fransar som vi hinner under den perioden. Det här är alternativet för dig som tappar väldigt många fransar behöver lång tid hos oss för att fylla på.
60min 550:-/650:-
Franspåfyllning: Annan salong
Det här är alternativet för dig som har fransar från en annan salong.
Vi fyller på med våra egna fransar och ger dig rekommendationer kring hur du på bästa sätt sköter dem. Observera att vi inte kan lämna garantier eller råd runt de fransar du redan har från en annan salong. Vill du ha ett helt nytt set trots att du redan har fransar från en annan salong? Boka ett nytt set här hos oss och glöm inte att boka borttagning på samma gång!
60min    650:-

 

Övriga Frans & Bryn Behandlingar Tid Priser
Ögonfrans permanent böjning + Färgning
Vi gör en permanent böjning av dina fransar där fransfärgning ingår i priset och behandlingen. Har du väldigt tjocka fransar ska du helst komma in och visa dina fransar då tiden & priset kan variera.
90 min 650:-
Ögonbryn & frans färgning 30 min 250:-
Ögonbryn Eller frans färgning. 15-20 min 150:-
Ögonbrynsplock Denna behandling väljer du om du redan har en form och endast vill plocka bort överflödiga strån som vuxit ut. Vill du också färga dina ögonbryn så bokar du även in behandlingen ”Ögonbryn Eller frans färgning.” i din bokning. 15 min 150:-
Ögonbrynsformning Denna behandling väljer du om du vill göra en ny form på dina bryn eller om du har väldigt mycket att plocka bort. Vill du också färga dina ögonbryn så bokar du även in behandlingen ”Ögonbryn Eller frans färgning.” i din bokning. 30 min 250:-

 

Frågor & Svar

Hur länge varar en fransförlängning?

Din förlängning kommer att vara i cirka 6-8 veckor men ett återbesök var 3-4 vecka för att fylla på fler fransar så de alltid ska se vackra ut och fylliga. Eftersom din riktiga ögonfrans livscykel är ca 25-28 dagar, och dina naturliga ögonfransar kommer växa och falla ut, så kommer de förlängda följa med i processen. Om ditt hår och naglar växer snabbt så kommer också dina ögonfransar växa snabbt, vilket kortar ner livslängden jämfört med någon som har långsamt växande ögonfransar. Beroende hur du sköter dina fransar och hur snabbt dom växer så rekommenderar vi återbesök var 3-4 vecka.Dom första 24 tim är avgörande hur länge dina fransar sitter, tappar du dina fransar inom loppet av 1-2 veckor beror det till 99% att du inte sköt dig dom första 24 tim. Vi använder samma lim och fransar på alla våra kunder och vi har 70-90 kunder i veckan och max 1-2 kunder i veckan får problem, dom har gråtit eller ändå duschat dom första 24 tim.Din livsstil och vilket arbete du gör kommer också att göra en skillnad hur länge de finns kvar. Damer som arbetar inom livsmedelsindustrin där det finns mycket värme, ånga och olja kommer behöva förnya sin fransförlängning innan en dam som arbetar i ett luftkonditionerad kontor. Varje dag kan vi förlora 3-5 naturliga ögonfransar, men de faller ofta ut obemärkt (om de inte hamnar i ögat, alla vet hur det känns 🙂 . När vi däremot har gjort en ögonfransförlängning är vi mer medvetna. Dessutom är ju dina förlängningar längre, mörkare och tjockare. Din fransförlängning kommer inte vara kvar i tre månader, detta är falsk marknadsföring genom salonger och oerfarna människor.

Fransförlängning – storlek och typer

Vi har Mink och Silk fransar i storlekar från 8 mm – 15 mm med tjocklek från 0,10 – 0,25 och 4 olika böjningarB C, J och D . Vi levererar idag till väldigt många salonger dessa fransar och dom håller den absolut högsta kvalitén

Hur många Fransar sätter ni?
Vi sätter en frans på varje riktig frans du har och inte som många andra salonger som sätter på var 3 frans. Normalt har man 80-90 fransar/öga men det finns dom som har upp mot 130 fransar. 

Så lång tid tar en fransförlängning
Förfarandet tar ca 2 timmar för en full uppsättning och ca: 1 – 1,5 tim för en påfyllning. Det är en noggrann procedur som kräver tålamod och koncentration för att få en perfekt uppsättning av ögonfransar.Du koppla av med ögonen slutna och det finns ingen smärta, ibland kan visa känsliga kunder känna en liten stickning i ögot från limmet men oftast är kunderna så avslappnad att de somnar.

Mascara och din fransförlängning
Du kommer inte att behöva mascara. Du kan rulla ur sängen snygg, och bäst av allt – det kommer att göra dina ögonfransar ser ut som du bär mascara utan klumpar, strimmor och fläckar utseende som du får med mascara. Du kan välja tjockare fransar för att få en extra Mascara look, prata med våra stylister om det. Inget mer springa och fylla på  mascara under dagen & kvällen. Om du vill kan du bära en speciell Mascara som vi säljer som inte innehåller olja, fråga våra stylister efter den.

Kan jag duscha och bada som vanligt?
Du kan utan problem duscha eller bada men dom första 24 tim efter besök hos oss ska du undvika vatten i dina fransar, även efter en påfyllning. Detta är för att limmet ska härda. När man torkar sina ögon efter dusch eller bad kan man badda ögonen istället för att gnugga så håller fransarna längre.

Varför ramlar ögonfransarna ut?
Jag gjorde en ögonfransförlängning för några dagar sedan och några ögonfransar har fallit ut – varför? Som förklaras ovan här, har din ögonfransar en tillväxtcykel och tyvärr är det svårt att avgöra vilken ögonfrans som är redo att falla ut naturligt, så det är oförutsägbar vid tillämpningen av fransförlängning. Om du sover på mage med ansiktet kläms in i kudden eller så för att sova på ena sidan kan du märka att fransarna lättare ramlar av på ena ögat.

Fransförlängning gör INTE att dina fransar ramlar av
Detta är en myt. På många av våra kunder har varit med oss ​​sedan 2010 och har ständigt haft förlängningar appliceras utan paus och de har aldrig stött på sitt allt fransarna faller av. Det är viktigt att ha din fransförlängning som tillämpas av en kvalificerad stylist som använder hög kvalité på sina produkter. Den ögonfransar har en cykel och ständigt ersätts gillar ditt hår. Om du drar så hårt på en förlängning piska och dra ut din egen naturliga frans blir det ingen ny piska redo att växa för att ta sin plats och du kommer att få vänta 6-8 veckor för den ska växa ut.

Att tänka på innan en fransförlängning

 

 • Dagen då du ska göra din fransbehandling bör du se till att duscha då du inte kommer få duscha på minst 24 timmar efter för att limmet ska härda ordentligt
 • Dagen då du ska fixa dina fransar ska du inte ha någon mascara eller smink på varken fransar eller ögonlock, undvik även kräm på behandlingsdagen
 • Innan en fransförlängning, undvik ögonfransböjare samt permanent fransböjning vilket gör det svårare att fästa fransarna
 • Använd ej feta krämer eller oljebaserad remover på fransarna innan er fransförlängning. Limmet fäster sämre då

 

Skötselråd 24 timma efter behandling

 

 • Det tar minst 24 timmar för limmet att härda ordentligt. Följande aktiviteter resulterar i svagare hållbarhet och/eller irritation och bör därför undvikas första 24 timmarna:
 • Duscha eller blöta fransarna ( ångorna kan ge kondens på fransarna innan limmet härdat ordentligt)
 • Exponering av värme, ånga, bastu eller friktion
 • Användande av mascara eller annat ögonsmink
 • Sova på mage eller sidan
 • Mottagning av kemiska behandlingar, så som ögonfransfärgning eller ögonfranspermanent
 • Mottagning av ögon-områdes behandlingar som irreterar, så som stark kemisk peeling, ögonbryns vaxning eller noppning.

 

Skötselråd efter de första 24 timmarna
Följande aktiviteter resulterar i svagare hållbarhet och/eller irritation och bör därför undvikas:

 

 • Överdriven exponering av värme/hätta, ånga, bastu eller friktion
 • Användande av oljebaserade produkter på eller nära ögonfransarna, så som ögonkräm, ögonserum, vaseline eller rengringsprodukter.
 • Användande av vattenfast mascara eller eye liner
 • Överdriven mascara applikation
 • Användande av mekanisk ögonfransbörjare
 • Dra och slita i ögonfransarna
 • Klia och gnugga på ögonfransarna

 

Vill man använda mascara innan nästa påfyllning, så använd endast Den Mascara vi säljer  specifik för fransförlängning. De flesta upplever dock att mascara inte behövs då fransarna blivit både längre och fylligare.Läs innehållsförteckningen på produkter ni använder runt ögonen och undvik produkter som innehåller Propylene glukol.Tvätta och rengör ögon och fransar med vatten. Andvänd gärna Bellica Beauty Lash brush  (franskam) för att borsta fransarna samt styla dom på plats, du får den gratis hos oss när du gör Fransförlängning.

Klippning & Styling

Våra frisörer har över 20 års erfarenhet i yrket

hair

Våra frisörer har jobbat som frisörer i över 10 år och har väldigt stor erfarenhet inom klippning och styling. Vill du få råd och tips om din nuvarande frisyr eller är sugen på en helt ny, så har du definitivt valt rätt salong. Dessutom erbjuder vi en kostnadsfri konsultation för dig som vill förnya din look!

När du sitter i frisörstolen hos oss ska du bara koppla av och njuta av att få din stund i vardagen samtidigt som du blir snygg i håret såklart. Naturligsvis kan du få ett riktigt gott kaffe eller varför inte en chocklad med Plopp smak både under och före behandlingen.

För oss är mer tid för kunden det viktigaste av allt och vi vill att Du alltid ska känna att frisören tar sig tid för en riktig konsultation med tips och råd, stil och form- och framför allt hur du ska sköta ditt hår när du kommer hem.

 

Klipp & StylingBehandlingar Tid Priser
Damklippning 30 min 400:-
Herrklippning 30 min 350:-
Maskinklippning 20 min 220:-
Klipp lugg
Endast klippning av lugg
15 min 120:-
Schamponering 30 min 150:-
Schamponering & Styling ( Enkel) 30 min 250:-
Styling (Enkel) 15 min 200:-
Barnklippning 3-12 år
30 min 350:-
Klipptillägg vid färgning/slingor 
15 min 150:-
Folietillägg vid Slingor 15 min 150:-
Färgning
Utväxt Max 2 cm
Kort hår
Axellångt hår
Långt hår
60 min
60 min
75 min
90 min
750:-
850:-
1150:-
1250:-
Slingor i Hätta
Kort hår
Axellångt hår
Långt hår

60min
75 min
90min

850:-
1000:-
1150:-
Kreativ Färgning/slingor ( inkl. klippning)
Kreativ 1: Gäller slingor + EN färg i hela håret.
Kreativ 2: För dig som vill Färga hela håret i flera färger på engång.
Kreativ 3: För dig som vill extremfärga håret med Elumen,  alt. Ombré, Bombré färgning.

120min
155min
180min

1450:-
1550:-
2150:-
Toning
Kort hår
Axellångt hår
Långt hår

45 min
60 min
60 min

550:-
650:-
850:-
Klipp + Permanent – FINNS EJ TILLGÄNGLIGT FÖRTILLFÄLLET
Kort hår
Axellångt hår
Långt hår

80 min
120 min
150 min

1000:-
1250:-
1450:-
Permanent få spolar – FINNS EJ TILLGÄNGLIGT FÖRTILLFÄLLET 75 min 750:-
Kerasilk Keratin Behandling
En 2,5 timmes behandling där vi först börjar med en hårkonsultation för att fastställa vilken typ av behandling du ska ha sedan behandlar vi med
Goldwell Kerasilk produkter och denna behandling håller upp till 5 mån. Du bör använda rätt produkter när du tvättar ditt hår under den tiden.
Vi får ditt hår som Silke med denna behandling.
150 min 2500:-

Frågor & Svar

 

nail

Våra nagelstylister är utbildad och certifierad nagelstylist för gel. Vi använder Indigos produkter som är av mycket hög kvalité.

Vi bygger upp en ny nagel med en mall eller tippar och du väljer sedan själv om du vill ha en Naturell, Fransk eller med färg/glitter look. Skulle du vara nagelbitare så kan vi naturligvis sätta naglar på dig, men det är viktigt att du då bokar för just för nagelbitare.

Vår ambitionen är att ständigt ligga i framkant med de senaste nyheterna och trenderna inom naglar. Vi ska alltid hålla högsta kvalitet på våra behandlingar och produkter.

Naglar Behandlingar Tid Priser
Nagelförlängning Gel Naturell/Helfärg
Vi förlänger dina naglar med mall (tippar vid önskemål). Vi arbetar uteslutande med Indigos gelé.
Det här är alternativet för dig som vill ha naturella naglar eller en helfärg.
Vid extra långa naglar tillkommer 50:-!
75 min 695:-
Nagelförlängning Gel Glitter Design/Fransk
Vi förlänger dina naglar med mall (tippar vid önskemål). Vi arbetar uteslutande med Indigos gelé.
Det här är alternativet för dig som vill ha design nagalar med både glitter & färg eller franskmanikyr.
Vid extra långa naglar tillkommer 50:-!
90 min 750:-
Nagelförlängning Gel Nagelbitare
Vi förlänger dina naglar med mall eller tippar beroende på din förutsättning. Vi arbetar uteslutande med Indigos gelé.
Det här är alternativet för dig som biter/bitit mycket på naglar/nagelband som kan behöva extra vård. I priset ingår ett återbesök efter ca 1-1,5 vecka där vi kontrollerar att allt fungerar & ser bra ut.
90 min 750:-
Naglar: Återbesök Naturell/Helfärg
Efter en förlängning eller förstärkning bör man göra ett återbesök var 3:e eller var 4:e vecka beroende på hur mycket ens naglar växer för att fylla utväxten – allt för att dina naglar ska se snygga ut hela tiden & kvalitén ska hålla. Glöm inte att boka lagning av nagel om ni har någon nagel som har gått av. Denna behandling väljer du om du vill ha Naturella naglar eller en helfärg.
60 min 600:-
Naglar: Återbesök Glitter Design/Fransk
Efter en förlängning eller förstärkning bör man göra ett återbesök var 3:e eller var 4:e vecka beroende på hur mycket ens naglar växer för att fylla utväxten – allt för att dina naglar ska se snygga ut hela tiden & kvalitén ska hålla. Glöm inte att boka lagning av nagel om ni har någon nagel som har gått av. Denna behandling väljer du om du vill ha Glitter Design eller fransk manikyr.
90 min  650:-
Nagelförstärkning Naturell/Helfärg
Vi förstärker dina redan existerande naglar. Vi arbetar uteslutande med Indigos gelé.
Det här är alternativet för dig som vill ha en naturell look eller en helfärg.
45 min 550-
Nagelförstärkning: Glitter Design/Fransk
Vi förstärker dina redan existerande naglar. Vi arbetar uteslutande med Indigos gelé.
Det här är alternativet för dig som vill ha en förstärkning tillsammans med färg/glitter & design eller fransk manikyr.
60 min 600-
Kostnadstillägg: Design/Extra längd
Denna behandling kan endast boka tillsammans med en förlängning/förstärkning eller Manikyr. Vill du ha designade naglar efter ett specifikt önskemål (tex. handmålat fönster/pärlor) eller extra lång förlängning så bokar du denna behandling till din förlängning/förstärkning.
15 min 50:-
Manikyr: Naturell
Önskad längd och form på naglarna filas. Nagelbanden mjukas upp och klippas vid behov. Sedan poleras nagelplattan och nagelbandsolja masseras in i nagelbanden samt en avkopplande handmassage.
30 min 350:-
Manikyr: Lyxbehandling
Önskad längd och form på naglarna filas. Nagelbanden mjukas upp och klippas vid behov. Sedan poleras nagelplattan och nagelbandsolja masseras in i nagelbanden samt en avkopplande handmassage
Behandlingen avslutas med ett paraffinbad som kapslar in värme och fukt i huden, mjukar upp torra händer, ökar blodcirkulationen och lindrar smärta i leder.
Vi avslutar med att lägga på en snygg färg på dina Naglar.
60 min 500:-
Borttagning av Gele/gellack
Borttagning av gellack och gelförälängning. OBS! Vi tar INTE bort Acrylnaglar.
30 min 300-
Laga nagel ( Max 2st) / Återbesök: Laga Nagel (Max 2 st)

Behandlingen ”Återbesök: Laga nagel (max 2st)”  kan endast bokas i samband med ett återbesök om man måste laga nagel, annars bokar man endast”Laga nagel (Max 2st)”

30 min/15 min 150:-/90:-
Gellack
Det här väljer du om du vill ha högkvalitativ gelélack i valfri färg. Gelélack är ett utmärkt alternativ till istället för vanliga nagellack. Hållbarheten är betydligt längre samt att dina naglar får extra styrka, hållbarhet & skivar sig inte lika lätt! Avsluatr med ett topplack samt olja.
30 min 350:-
Återbesök: Gellack
Återbesök av Gellack. Vi tar bort den gamla gellacken, snyggar till naglarna & nagelbanden samt lägger på en ny gellack med valfri färg. Avslutar med toplack & olja.
30 min 350:-


Frågor & Svar

Att tänka på innan ett besök?
Om du bokar för att sätta ett nytt set så bör dina naglar vara helt fri från nagellack eller annat materiel så vi kan utföra ett så bra jobb som möjligt. Vill du att vi ska ta bort nagellack eller matrial måste du också boka en tid för det med. Annars är det stor risk att vi inte hinner.

Vilken typ av förlängning gör ni?
Vi använder Gel och inte acryl. Vi bygger upp en ny nagel med Gel och det gör en stark och snygg nagel. Ibland använder vi plasttippar då kunden önskar det.

När behöver man komma på ett återbesök?
Det beror på hur du sköter och tar hand om dina naglar men vi bruka rekommendera att man kommer varje 4-5 veckor men ibland kan man vänta någon vecka till. Det beror väldigt mycket vad man jobbar med och hur man där skyddar sina naglar. Sedan hur snabbt dina naglar växer så får man en utväxt så kanske man inte vill gå omkring med den och då kan man ju boka in en tid för återbesök.

Hur ska man sköta sina Naglar?
Vi tycker att man ska olja sina naglar både på morgonen och kvällen. Undvik att öppna burkar med dina naglar och var försiktig så du inte slår i dina naglar. När du diskar så är det bra att använda handskar.

Hårförlängning

Med äkta Europeiskt hår

hairextens

Skaffa lyxigt långt vackert hår hos oss på Salong Bellica, vi kan sätta nytt är med upp til 7 olika metoder. Välj ett hår med en längd upp till 70 cm och 25 st olika färger på löshåret! Vi genomför alltid en Hårkonsultation innan för att tillsammans med dig välja det som passar dig bäst.

Vår vanligaste leverantör är Rapunzel of Sweden som är det största svenska varumärket inom hårförlängningar och löshår med mer än 140 000 kunder från 36 olika länder! Dom garanterar en hög kvalitet med äkta hår.

Om du bokar både Hårkonsultation och sättningen online så bör du boka detta med 2-3 dagar mellan så om vi måste beställa hinner få hem det.

Vi sätter hår från flera leverantörer så priset varierar allt från 1500:- – 8000:-

Frågor & Svar

Hur länge varar en hårförlängning?
Din förlängning kommer att vara så längde du själv följer alla skötselråd som du får med utav oss. Enligt våra rekommendationer bör man inte ha en hårförlängning i håret utan att sätta om det mer än ca 3-5 månader för ditt eget hårsskull. Olika metoder, håller olika längre. Tejp hår bör sättas om lite tidigare än Keratinvax tillexempel. Tejp rekommenderar vi en omsättning efter ca 6-8 veckor(detta varierar såklart från person till person & hur fort ditt hår växer & vilken kvalité det har innan isättningen).

Vad använder ni för hår?
Vi använder Rapunzel® European till dom flesta hårförläggningarna, detta har fina hårstrån som liknar ett europeiskt hår. Det mänskliga äkta löshåret kommer från södra Europa, och de delar av Ryssland som ligger närmast Norden. Ursprungsfärgen på detta hår är oftast brunt och i vissa fall cendré, och bleks därför ner färre gånger innan färgning, vilket resulterar i ett mindre skadat hår. Det europeiska håret har oftast ett lätt självfall efter tvätt. Detta löshår passar bäst för personer som har väldigt tunna strån eller som vill ha det där lilla extra.

Vilka metoder sätter ni på?
Vi är utbildad att sätta på alla metoder som finns idag men dom vanligaste är Keratin och Microringar, vi sätter även Loop Hair och tejp.

Vilken metod är bäst?
Det går intr att säga på rakarm då alla metoder passar bra till olika hårtyper. De populäraste metoderna idag hos våra kunder är Tejp & Keratinvax.

Hur många slingor ska man sätta?
Det beror helt och hållet på hur ditt hår är innan och vilket resultat du vill ha, ibland kan 60st slingor vara helt tillräckligt men vi sätter väldigt ofta 100-120st slingor och ibland upp till 180st slingor om kunden önskar det.

Varför har ni hårkonsultationen innan sättning av håret?
Vi vill alltid kontrollera ditt hår så vi vet vilken kondition det är och tillsammans med dig gå igenom vilka metoder vi rekommenderar och så att du får veta vilka fördelar och nackdelar.  Sedan måste se hyr många slingor ska du ha samt vilka nyanser. Därefter bestämmer vi en dag då vi sätter ditt nya hår.

Skötselråd
Vänta 24h innan du tvättar håret om du har keratin fästen.
Tvätta håret max 2 ggr i veckan, använd hårinpackning och balsam (Vi rekomenderar på Salongen vilka produkter som passar bäst) varje gång du tvättar håret men undvik hårbotten.
När du shamponerar, gnugga inte. Krama in schampot/balsamet i längderna och använd milt shampoo.
Tvätta och balsamera i varmt vatten och gör sista sköljningen kallt/svalt vatten. Det motverkar frissiga hårtoppar.
Toppa håret när det börjar bli slitet.
Använd produkter med liten akoholhalt i eller ingen alls.
All färgning, toning eller annan kemisk påverkan på håret sker på egen risk. Undvik detta eftersom resultatet kan variera kraftigt från hår till hår
Använd aldrig feta produkter i fästena som balsam, hårinpackning, olja eller produkter som torkar ut och sliter på håret (t ex produkter som innehåller alkohol)
Håll i håret när du borstar och borsta alltid nerifrån uppåt (hårförlängningsborste finns att köpa på salongen)
Vid trassel, undvik att rycka och slita i håret eftersom det kan göra att fästena lossnar.
Använd inte plattång på fästena.
Borsta och fläta håret före sängdags & träning – undvik salt och klorvatten.