Fransar & Bryn

Sundsvalls största Frans salong med över 60st nöjda kunder/vecka

Lash

Våra franstylister är mycket erfarna och Salongen är den största Franssalongen i Sundsvall och med över 90st nöjda kunder/vecka kan vi garantera att du blir nöjd med oss. Vi sätter alltid singel fransar och med Mink kvalité vilket är den bästa kvalitén på marknaden(Silké finns vid efterfrågan). Naturligvis sätter vi alla dina fransar oavsett hur många du har!  

Vi har ett stort utbud gällande olika längder, tjocklekar samt böjningar. Tillsammans med vår stylist skapar du en egen unik look eller väljer någon av våra vanligaste, Naturlig eller Mascara look. Våra stylister är väldigt duktiga och erfarna nog att skapa den look du eftersträvar och är du osäker så fråga dom gärna om råd.

.

Vi kan färga både fransar och ögonbryn i olika nyanser som håller upp till 6 veckor. För dig med raka ögonfransar eller fransar som slitits hårt av böjning med fransböjningstång kan vi erbjuda en permanent böjning som håller upp till ca 6 veckor.

 Priser varierar beroende på vilken Stylist du väljer

OBS Vi håller på uppdatera priserna, gällande priser ser du i bokningsystemet!

 

Fransförlängningar hos våra  vanliga Stylister (Pro Stylister & Angelica, se längre ned) Tid Priser
Ögonfransförlängning Classic helset
Du kan tillsammans med våran stylist välja längd, tjocklek och böjning på dina fransar eller en mix så du får en helt unik look. Du kan också välja mellan våra vanligaste set, Naturlig look, Mascara look eller Extra Mascara look. Vi sätter på alla dina egna naturliga fransar vilket motsvarar ca 80-130 fransar/öga då det är olika från person till person. Skötselråd kring hur du på bästa sätt tar hand om dina fransar får du under eller efter ditt besök hos oss!
120 min 795:-
Ögonfransförlängning Halvset
Vi sätter ett halvt set på dig, denna behandling passar dig som vill prova på fransförlängning eller har väldigt lite fransar själv. Har du väldigt lite fransar så blir det som ett helset för ett lägre pris, är du osäker så kom in & visa upp dina fransar på salongen först. Du väljer längd och tjocklek tillsammans med din stylist innan hon börjar jobba med dina ögonfransar. Skötselråd kring hur du tar hand om dina fransar på bästa sätt får du under eller efter behandlingen.
60 min    495:-
Liten Ögonfranspåfyllning
Påfyllningen är begränsad till 30 minuter vilket innebär att vi sätter så många fransar som vi hinner under den perioden. Det här är alternativet för dig som inte tappar så många fransar och som kanske inte behöver mer än 30 minuter hos oss eller bara vill göra en uppfräschning inför någon kväll.
30 min 350:-
Mellan Ögonfranspåfyllning
Påfyllningen är begränsad till 60 minuter vilket innebär att vi sätter så många fransar som vi hinner under den perioden. Det här är alternativet för dig som tappar många fransar och behöver lite längre tid hos oss för att fylla på.
60 min 450:-
Stor Ögonfranspåfyllning
Påfyllningen är begränsad till 90 minuter vilket innebär att vi sätter så många fransar som vi hinner under den perioden. Det här är alternativet för dig som tappar väldigt många fransar behöver lång tid hos oss för att fylla på.
90 min 550:-
Fransborttagning
Vi tar skonsamt bort dina förlägningsfransar utan att skada dina egna fransar. Tänk på att aldrig försöka ta bort dem själv genom att dra i dem då blir risken stor att du skadar dina egna fransar och sedan befinner dig i riskzonen för infektion eller att du tappar dina egna fransar helt.
30 min 300:-

 

Fransförlängning hos våra PRO stylister Tid Priser
Ögonfransförlängning Classic Helset by PRO Stylist
Stylisten sätter en frans per varje egen frans som du har. Du väljer tjocklek och längd i samråd med Stylisten innan hon börjar med behandlingen. Stylisten kan även ge dig olika unika looks på fransarna, så som ”cat eyes”, ”Mascaralook” ”Extreme Mascara look” ”Doll look”.  Skötselråd kring hur du på bästa sätt tar hand om dina fransar får du under eller efter behandlingen.
90min 895:-
Ögonfransförlängning Classic Helset by Angelica
Angelica var med och startade upp salongen & har hjälpt till under alla frans-utbildningar, hon är fransstylisten med mest erfarenhet & har arbetat med fransförlängning i 4 år. Angelica sätter en frans per varje egen frans som du har. Du väljer tjocklek och längd i samråd med Angelica innan hon börjar med behandlingen. Angelica kan även ge dig olika unika looks på fransarna, så som ”cat eyes”, ”Mascaralook” ”Extreme Mascara look” ”Doll look”.  Skötselråd kring hur du på bästa sätt tar hand om dina fransar får du under eller efter behandlingen.
75min 995:-
Ögonfransförlängning Halvset by PRO Stylist/Angelica
Vi sätter ett halvt set på dig, denna behandling passar dig som vill prova på fransförlängning eller har väldigt lite fransar själv. Har du väldigt lite fransar så blir det som ett helset för ett lägre pris, är du osäker så kom in & visa upp dina fransar på salongen först. Du väljer längd och tjocklek tillsammans med din stylist innan hon börjar jobba med dina ögonfransar. Angelica & Bella kan ge dig olika looker som ”cat eyes” ”doll look” mm.Skötselråd kring hur du tar hand om dina fransar på bästa sätt får du under eller efter behandlingen.
45min     595:-/695:-
Liten Ögonfranspåfyllning by Pro Stylist/Angelica
Påfyllningen är begränsad till 30 minuter vilket innebär att vi sätter så många fransar som vi hinner under den perioden. Det här är alternativet för dig som inte tappar så många fransar och som kanske inte behöver mer än 30 minuter hos oss eller bara vill göra en uppfräschning inför någon kväll. Angelica & Bella är lite snabbare på handen än våra andra stylister, vilket resulterar att du får lite mer fransar på 30 min.
30min 450:-
Stor Ögonfranspåfyllning By Pro Stylist/Angelica
Påfyllningen är begränsad till 60 minuter vilket innebär att vi sätter så många fransar som vi hinner under den perioden. Det här är alternativet för dig som tappar väldigt många fransar behöver lång tid hos oss för att fylla på.
60min 550:-/650:-
Franspåfyllning: Annan salong
Det här är alternativet för dig som har fransar från en annan salong.
Vi fyller på med våra egna fransar och ger dig rekommendationer kring hur du på bästa sätt sköter dem. Observera att vi inte kan lämna garantier eller råd runt de fransar du redan har från en annan salong. Vill du ha ett helt nytt set trots att du redan har fransar från en annan salong? Boka ett nytt set här hos oss och glöm inte att boka borttagning på samma gång!
60min    650:-

 

Övriga Frans & Bryn Behandlingar Tid Priser
Ögonfrans permanent böjning + Färgning
Vi gör en permanent böjning av dina fransar där fransfärgning ingår i priset och behandlingen. Har du väldigt tjocka fransar ska du helst komma in och visa dina fransar då tiden & priset kan variera.
90 min 650:-
Ögonbryn & frans färgning 30 min 250:-
Ögonbryn Eller frans färgning. 15-20 min 150:-
Ögonbrynsplock Denna behandling väljer du om du redan har en form och endast vill plocka bort överflödiga strån som vuxit ut. Vill du också färga dina ögonbryn så bokar du även in behandlingen ”Ögonbryn Eller frans färgning.” i din bokning. 15 min 150:-
Ögonbrynsformning Denna behandling väljer du om du vill göra en ny form på dina bryn eller om du har väldigt mycket att plocka bort. Vill du också färga dina ögonbryn så bokar du även in behandlingen ”Ögonbryn Eller frans färgning.” i din bokning. 30 min 250:-

 

Frågor & Svar

Hur länge varar en fransförlängning?

Din förlängning kommer att vara i cirka 6-8 veckor men ett återbesök var 3-4 vecka för att fylla på fler fransar så de alltid ska se vackra ut och fylliga. Eftersom din riktiga ögonfrans livscykel är ca 25-28 dagar, och dina naturliga ögonfransar kommer växa och falla ut, så kommer de förlängda följa med i processen. Om ditt hår och naglar växer snabbt så kommer också dina ögonfransar växa snabbt, vilket kortar ner livslängden jämfört med någon som har långsamt växande ögonfransar. Beroende hur du sköter dina fransar och hur snabbt dom växer så rekommenderar vi återbesök var 3-4 vecka.Dom första 24 tim är avgörande hur länge dina fransar sitter, tappar du dina fransar inom loppet av 1-2 veckor beror det till 99% att du inte sköt dig dom första 24 tim. Vi använder samma lim och fransar på alla våra kunder och vi har 70-90 kunder i veckan och max 1-2 kunder i veckan får problem, dom har gråtit eller ändå duschat dom första 24 tim.Din livsstil och vilket arbete du gör kommer också att göra en skillnad hur länge de finns kvar. Damer som arbetar inom livsmedelsindustrin där det finns mycket värme, ånga och olja kommer behöva förnya sin fransförlängning innan en dam som arbetar i ett luftkonditionerad kontor. Varje dag kan vi förlora 3-5 naturliga ögonfransar, men de faller ofta ut obemärkt (om de inte hamnar i ögat, alla vet hur det känns 🙂 . När vi däremot har gjort en ögonfransförlängning är vi mer medvetna. Dessutom är ju dina förlängningar längre, mörkare och tjockare. Din fransförlängning kommer inte vara kvar i tre månader, detta är falsk marknadsföring genom salonger och oerfarna människor.

Fransförlängning – storlek och typer

Vi har Mink och Silk fransar i storlekar från 8 mm – 15 mm med tjocklek från 0,10 – 0,25 och 4 olika böjningarB C, J och D . Vi levererar idag till väldigt många salonger dessa fransar och dom håller den absolut högsta kvalitén

Hur många Fransar sätter ni?
Vi sätter en frans på varje riktig frans du har och inte som många andra salonger som sätter på var 3 frans. Normalt har man 80-90 fransar/öga men det finns dom som har upp mot 130 fransar. 

Så lång tid tar en fransförlängning
Förfarandet tar ca 2 timmar för en full uppsättning och ca: 1 – 1,5 tim för en påfyllning. Det är en noggrann procedur som kräver tålamod och koncentration för att få en perfekt uppsättning av ögonfransar.Du koppla av med ögonen slutna och det finns ingen smärta, ibland kan visa känsliga kunder känna en liten stickning i ögot från limmet men oftast är kunderna så avslappnad att de somnar.

Mascara och din fransförlängning
Du kommer inte att behöva mascara. Du kan rulla ur sängen snygg, och bäst av allt – det kommer att göra dina ögonfransar ser ut som du bär mascara utan klumpar, strimmor och fläckar utseende som du får med mascara. Du kan välja tjockare fransar för att få en extra Mascara look, prata med våra stylister om det. Inget mer springa och fylla på  mascara under dagen & kvällen. Om du vill kan du bära en speciell Mascara som vi säljer som inte innehåller olja, fråga våra stylister efter den.

Kan jag duscha och bada som vanligt?
Du kan utan problem duscha eller bada men dom första 24 tim efter besök hos oss ska du undvika vatten i dina fransar, även efter en påfyllning. Detta är för att limmet ska härda. När man torkar sina ögon efter dusch eller bad kan man badda ögonen istället för att gnugga så håller fransarna längre.

Varför ramlar ögonfransarna ut?
Jag gjorde en ögonfransförlängning för några dagar sedan och några ögonfransar har fallit ut – varför? Som förklaras ovan här, har din ögonfransar en tillväxtcykel och tyvärr är det svårt att avgöra vilken ögonfrans som är redo att falla ut naturligt, så det är oförutsägbar vid tillämpningen av fransförlängning. Om du sover på mage med ansiktet kläms in i kudden eller så för att sova på ena sidan kan du märka att fransarna lättare ramlar av på ena ögat.

Fransförlängning gör INTE att dina fransar ramlar av
Detta är en myt. På många av våra kunder har varit med oss ​​sedan 2010 och har ständigt haft förlängningar appliceras utan paus och de har aldrig stött på sitt allt fransarna faller av. Det är viktigt att ha din fransförlängning som tillämpas av en kvalificerad stylist som använder hög kvalité på sina produkter. Den ögonfransar har en cykel och ständigt ersätts gillar ditt hår. Om du drar så hårt på en förlängning piska och dra ut din egen naturliga frans blir det ingen ny piska redo att växa för att ta sin plats och du kommer att få vänta 6-8 veckor för den ska växa ut.

Att tänka på innan en fransförlängning

 

 • Dagen då du ska göra din fransbehandling bör du se till att duscha då du inte kommer få duscha på minst 24 timmar efter för att limmet ska härda ordentligt
 • Dagen då du ska fixa dina fransar ska du inte ha någon mascara eller smink på varken fransar eller ögonlock, undvik även kräm på behandlingsdagen
 • Innan en fransförlängning, undvik ögonfransböjare samt permanent fransböjning vilket gör det svårare att fästa fransarna
 • Använd ej feta krämer eller oljebaserad remover på fransarna innan er fransförlängning. Limmet fäster sämre då

 

Skötselråd 24 timma efter behandling

 

 • Det tar minst 24 timmar för limmet att härda ordentligt. Följande aktiviteter resulterar i svagare hållbarhet och/eller irritation och bör därför undvikas första 24 timmarna:
 • Duscha eller blöta fransarna ( ångorna kan ge kondens på fransarna innan limmet härdat ordentligt)
 • Exponering av värme, ånga, bastu eller friktion
 • Användande av mascara eller annat ögonsmink
 • Sova på mage eller sidan
 • Mottagning av kemiska behandlingar, så som ögonfransfärgning eller ögonfranspermanent
 • Mottagning av ögon-områdes behandlingar som irreterar, så som stark kemisk peeling, ögonbryns vaxning eller noppning.

 

Skötselråd efter de första 24 timmarna
Följande aktiviteter resulterar i svagare hållbarhet och/eller irritation och bör därför undvikas:

 

 • Överdriven exponering av värme/hätta, ånga, bastu eller friktion
 • Användande av oljebaserade produkter på eller nära ögonfransarna, så som ögonkräm, ögonserum, vaseline eller rengringsprodukter.
 • Användande av vattenfast mascara eller eye liner
 • Överdriven mascara applikation
 • Användande av mekanisk ögonfransbörjare
 • Dra och slita i ögonfransarna
 • Klia och gnugga på ögonfransarna

 

Vill man använda mascara innan nästa påfyllning, så använd endast Den Mascara vi säljer  specifik för fransförlängning. De flesta upplever dock att mascara inte behövs då fransarna blivit både längre och fylligare.Läs innehållsförteckningen på produkter ni använder runt ögonen och undvik produkter som innehåller Propylene glukol.Tvätta och rengör ögon och fransar med vatten. Andvänd gärna Bellica Beauty Lash brush  (franskam) för att borsta fransarna samt styla dom på plats, du får den gratis hos oss när du gör Fransförlängning.