Hårförlängning

Med äkta Europeiskt hår

hairextens

Skaffa lyxigt långt vackert hår hos oss på Salong Bellica, vi kan sätta nytt är med upp til 7 olika metoder. Välj ett hår med en längd upp till 70 cm och 25 st olika färger på löshåret! Vi genomför alltid en Hårkonsultation innan för att tillsammans med dig välja det som passar dig bäst.

Vår vanligaste leverantör är Rapunzel of Sweden som är det största svenska varumärket inom hårförlängningar och löshår med mer än 140 000 kunder från 36 olika länder! Dom garanterar en hög kvalitet med äkta hår.

Om du bokar både Hårkonsultation och sättningen online så bör du boka detta med 2-3 dagar mellan så om vi måste beställa hinner få hem det.

Vi sätter hår från flera leverantörer så priset varierar allt från 1500:- – 8000:-

Frågor & Svar

Hur länge varar en hårförlängning?
Din förlängning kommer att vara så längde du själv följer alla skötselråd som du får med utav oss. Enligt våra rekommendationer bör man inte ha en hårförlängning i håret utan att sätta om det mer än ca 3-5 månader för ditt eget hårsskull. Olika metoder, håller olika längre. Tejp hår bör sättas om lite tidigare än Keratinvax tillexempel. Tejp rekommenderar vi en omsättning efter ca 6-8 veckor(detta varierar såklart från person till person & hur fort ditt hår växer & vilken kvalité det har innan isättningen).

Vad använder ni för hår?
Vi använder Rapunzel® European till dom flesta hårförläggningarna, detta har fina hårstrån som liknar ett europeiskt hår. Det mänskliga äkta löshåret kommer från södra Europa, och de delar av Ryssland som ligger närmast Norden. Ursprungsfärgen på detta hår är oftast brunt och i vissa fall cendré, och bleks därför ner färre gånger innan färgning, vilket resulterar i ett mindre skadat hår. Det europeiska håret har oftast ett lätt självfall efter tvätt. Detta löshår passar bäst för personer som har väldigt tunna strån eller som vill ha det där lilla extra.

Vilka metoder sätter ni på?
Vi är utbildad att sätta på alla metoder som finns idag men dom vanligaste är Keratin och Microringar, vi sätter även Loop Hair och tejp.

Vilken metod är bäst?
Det går intr att säga på rakarm då alla metoder passar bra till olika hårtyper. De populäraste metoderna idag hos våra kunder är Tejp & Keratinvax.

Hur många slingor ska man sätta?
Det beror helt och hållet på hur ditt hår är innan och vilket resultat du vill ha, ibland kan 60st slingor vara helt tillräckligt men vi sätter väldigt ofta 100-120st slingor och ibland upp till 180st slingor om kunden önskar det.

Varför har ni hårkonsultationen innan sättning av håret?
Vi vill alltid kontrollera ditt hår så vi vet vilken kondition det är och tillsammans med dig gå igenom vilka metoder vi rekommenderar och så att du får veta vilka fördelar och nackdelar.  Sedan måste se hyr många slingor ska du ha samt vilka nyanser. Därefter bestämmer vi en dag då vi sätter ditt nya hår.

Skötselråd
Vänta 24h innan du tvättar håret om du har keratin fästen.
Tvätta håret max 2 ggr i veckan, använd hårinpackning och balsam (Vi rekomenderar på Salongen vilka produkter som passar bäst) varje gång du tvättar håret men undvik hårbotten.
När du shamponerar, gnugga inte. Krama in schampot/balsamet i längderna och använd milt shampoo.
Tvätta och balsamera i varmt vatten och gör sista sköljningen kallt/svalt vatten. Det motverkar frissiga hårtoppar.
Toppa håret när det börjar bli slitet.
Använd produkter med liten akoholhalt i eller ingen alls.
All färgning, toning eller annan kemisk påverkan på håret sker på egen risk. Undvik detta eftersom resultatet kan variera kraftigt från hår till hår
Använd aldrig feta produkter i fästena som balsam, hårinpackning, olja eller produkter som torkar ut och sliter på håret (t ex produkter som innehåller alkohol)
Håll i håret när du borstar och borsta alltid nerifrån uppåt (hårförlängningsborste finns att köpa på salongen)
Vid trassel, undvik att rycka och slita i håret eftersom det kan göra att fästena lossnar.
Använd inte plattång på fästena.
Borsta och fläta håret före sängdags & träning – undvik salt och klorvatten.