nail

Våra nagelstylister är utbildad och certifierad nagelstylist för gel. Vi använder Indigos produkter som är av mycket hög kvalité.

Vi bygger upp en ny nagel med en mall eller tippar och du väljer sedan själv om du vill ha en Naturell, Fransk eller med färg/glitter look. Skulle du vara nagelbitare så kan vi naturligvis sätta naglar på dig, men det är viktigt att du då bokar för just för nagelbitare.

Vår ambitionen är att ständigt ligga i framkant med de senaste nyheterna och trenderna inom naglar. Vi ska alltid hålla högsta kvalitet på våra behandlingar och produkter.

Naglar Behandlingar Tid Priser
Nagelförlängning Gel Naturell/Helfärg
Vi förlänger dina naglar med mall (tippar vid önskemål). Vi arbetar uteslutande med Indigos gelé.
Det här är alternativet för dig som vill ha naturella naglar eller en helfärg.
Vid extra långa naglar tillkommer 50:-!
75 min 695:-
Nagelförlängning Gel Glitter Design/Fransk
Vi förlänger dina naglar med mall (tippar vid önskemål). Vi arbetar uteslutande med Indigos gelé.
Det här är alternativet för dig som vill ha design nagalar med både glitter & färg eller franskmanikyr.
Vid extra långa naglar tillkommer 50:-!
90 min 750:-
Nagelförlängning Gel Nagelbitare
Vi förlänger dina naglar med mall eller tippar beroende på din förutsättning. Vi arbetar uteslutande med Indigos gelé.
Det här är alternativet för dig som biter/bitit mycket på naglar/nagelband som kan behöva extra vård. I priset ingår ett återbesök efter ca 1-1,5 vecka där vi kontrollerar att allt fungerar & ser bra ut.
90 min 750:-
Naglar: Återbesök Naturell/Helfärg
Efter en förlängning eller förstärkning bör man göra ett återbesök var 3:e eller var 4:e vecka beroende på hur mycket ens naglar växer för att fylla utväxten – allt för att dina naglar ska se snygga ut hela tiden & kvalitén ska hålla. Glöm inte att boka lagning av nagel om ni har någon nagel som har gått av. Denna behandling väljer du om du vill ha Naturella naglar eller en helfärg.
60 min 600:-
Naglar: Återbesök Glitter Design/Fransk
Efter en förlängning eller förstärkning bör man göra ett återbesök var 3:e eller var 4:e vecka beroende på hur mycket ens naglar växer för att fylla utväxten – allt för att dina naglar ska se snygga ut hela tiden & kvalitén ska hålla. Glöm inte att boka lagning av nagel om ni har någon nagel som har gått av. Denna behandling väljer du om du vill ha Glitter Design eller fransk manikyr.
90 min  650:-
Nagelförstärkning Naturell/Helfärg
Vi förstärker dina redan existerande naglar. Vi arbetar uteslutande med Indigos gelé.
Det här är alternativet för dig som vill ha en naturell look eller en helfärg.
45 min 550-
Nagelförstärkning: Glitter Design/Fransk
Vi förstärker dina redan existerande naglar. Vi arbetar uteslutande med Indigos gelé.
Det här är alternativet för dig som vill ha en förstärkning tillsammans med färg/glitter & design eller fransk manikyr.
60 min 600-
Kostnadstillägg: Design/Extra längd
Denna behandling kan endast boka tillsammans med en förlängning/förstärkning eller Manikyr. Vill du ha designade naglar efter ett specifikt önskemål (tex. handmålat fönster/pärlor) eller extra lång förlängning så bokar du denna behandling till din förlängning/förstärkning.
15 min 50:-
Manikyr: Naturell
Önskad längd och form på naglarna filas. Nagelbanden mjukas upp och klippas vid behov. Sedan poleras nagelplattan och nagelbandsolja masseras in i nagelbanden samt en avkopplande handmassage.
30 min 350:-
Manikyr: Lyxbehandling
Önskad längd och form på naglarna filas. Nagelbanden mjukas upp och klippas vid behov. Sedan poleras nagelplattan och nagelbandsolja masseras in i nagelbanden samt en avkopplande handmassage
Behandlingen avslutas med ett paraffinbad som kapslar in värme och fukt i huden, mjukar upp torra händer, ökar blodcirkulationen och lindrar smärta i leder.
Vi avslutar med att lägga på en snygg färg på dina Naglar.
60 min 500:-
Borttagning av Gele/gellack
Borttagning av gellack och gelförälängning. OBS! Vi tar INTE bort Acrylnaglar.
30 min 300-
Laga nagel ( Max 2st) / Återbesök: Laga Nagel (Max 2 st)

Behandlingen ”Återbesök: Laga nagel (max 2st)”  kan endast bokas i samband med ett återbesök om man måste laga nagel, annars bokar man endast”Laga nagel (Max 2st)”

30 min/15 min 150:-/90:-
Gellack
Det här väljer du om du vill ha högkvalitativ gelélack i valfri färg. Gelélack är ett utmärkt alternativ till istället för vanliga nagellack. Hållbarheten är betydligt längre samt att dina naglar får extra styrka, hållbarhet & skivar sig inte lika lätt! Avsluatr med ett topplack samt olja.
30 min 350:-
Återbesök: Gellack
Återbesök av Gellack. Vi tar bort den gamla gellacken, snyggar till naglarna & nagelbanden samt lägger på en ny gellack med valfri färg. Avslutar med toplack & olja.
30 min 350:-


Frågor & Svar

Att tänka på innan ett besök?
Om du bokar för att sätta ett nytt set så bör dina naglar vara helt fri från nagellack eller annat materiel så vi kan utföra ett så bra jobb som möjligt. Vill du att vi ska ta bort nagellack eller matrial måste du också boka en tid för det med. Annars är det stor risk att vi inte hinner.

Vilken typ av förlängning gör ni?
Vi använder Gel och inte acryl. Vi bygger upp en ny nagel med Gel och det gör en stark och snygg nagel. Ibland använder vi plasttippar då kunden önskar det.

När behöver man komma på ett återbesök?
Det beror på hur du sköter och tar hand om dina naglar men vi bruka rekommendera att man kommer varje 4-5 veckor men ibland kan man vänta någon vecka till. Det beror väldigt mycket vad man jobbar med och hur man där skyddar sina naglar. Sedan hur snabbt dina naglar växer så får man en utväxt så kanske man inte vill gå omkring med den och då kan man ju boka in en tid för återbesök.

Hur ska man sköta sina Naglar?
Vi tycker att man ska olja sina naglar både på morgonen och kvällen. Undvik att öppna burkar med dina naglar och var försiktig så du inte slår i dina naglar. När du diskar så är det bra att använda handskar.